Valutor:

http://www.queersamfundet.se/

cart icon Din kundkorg: 0 Delsumma:SEK0

kampanjer Unisex Rudy Project Rudy Project Tralyx Cykelglasögon grå/svart (2018) Tillbehör till triathlon onYMWq3O

  • 717 antal i lager

Vänligen välj:

SEK3  SEK2
Spara: 27% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
kampanjer Unisex Rudy Project Rudy Project Tralyx Cykelglasögon grå/svart (2018) Tillbehör till triathlon onYMWq3O

Produktbeskrivning

Designade och formade efter vinden. Tralyx glasögonen erbjuder ett oslagbart luftgenomsläpp för att motverka imma och har ett brett synfält med en stor lins som är superlätt att byta så att du kan anpassa dina glasögon för alla typer av väder. 

POWERFLOW:
Det helt nya PowerFlow-systemet ger dig oöverträffad värmeavledning. Ventilerna har integrerats vetenskapligt genom hela chassit för att förbättra luftcirkulationen samtidigt som man säkerställer maximal aerodynamisk effektivitet och utan att störa synen.

ADJUSTABLE TEMPLES:
Skapar en helt perfekt passform och ett perfekt grepp. Enkel justering genom att använd ett försiktigt tryck på skalmarna för att justera passformen

QUICK CHANGE: 
En överlägsen optisk lösning för alla väder. Det registrerade Quick Change ™ utbytbara linssystemet gör det enkelt och snabbt att byta linser som passar alla ljusförhållanden.

SAFETY PROJECT:
Rudy Project är ett ledande namn inom forskning och utveckling utav avancerade hjälmar och solglasögon för kompletta fallskydd. De är engagerade i att ge överlägsen säkerhet genom integrerade gångjärn och mjuka termoplastiska elastomerer, vilket förhindrar skador vid fall, slag och kollisioner.

GRILAMID FRAME:
Grilamid är en stötdämpande och allergivänlig ram utav lätt termoplast som ger en högkvalitativt stabil, flexibel och hållbar design. 

Specifikation Detaljer Light transmittance: 62% - 13% Syfte Sport   Glasögonskonstruktion Ram: Grilamid
Båge: Justerbara skalmar
Näsa: Justerbart näsparti
Utbyteskonstruktion: ja Linstyp Photochromisk   Glasögonlins Glasfärg: impactx 2 laser black
Skyddsnivå: 1-3: 8 - 80% ljusgenomsläpp Vikt 28  g Kön Unisex modellår 2018 Produktnummer 561668 Andra kunders omdömen 5 2 omdömen 5 stjärnor 3 4 stjärnor 0 3 stjärnor 0 2 stjärnor 0 1 stjärna 0